Galerie

Telefoane clienti


Dispecerat depozit deseuri
Satu Nou de Jos
tel: 0372-773-579
tel: 0737-155-397


Informatii contract, facturi
Bd. Unirii nr 16/4
tel: 0372-773-583
DRUSAL SA
Bd. Unirii nr 16/4
cod postal: 430242
Baia Mare, Maramures
tel: 0262-223-004
fax: 0262-220-840
e-mail: office@drusal.ro

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Vizitarea sau folosirea serviciilor de pe site-ul www.drusal.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.drusal.ro este administrat de SC DRUSAL SA cu sediul in Baia MARE jud. MARAMURES, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J24/360/95, CUI RO7233879.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari  ale site-ului www.drusal.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi in totdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea achita facturi de pe www.drusal.ro, trebuie sa va introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Plata facturilor se efectueaza prin credit/debit card online.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.drusal.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. DRUSAL S.A. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.drusal.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@drusal.ro

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.